Heb jij grip op je bedrijf?

Laat je bedrijf niet leiden door veelvoorkomende problemen en frustraties. EOS® onthult de geheimen van het versterken van de 6 kerncomponenten van jouw bedrijf. Ontdek zelf op eenvoudige maar krachtige wijze hoe jij je bedrijf kunt runnen met meer focus, meer groei en bovenal meer plezier!

MAAK EEN AFSPRAAK

Build a better business, live a better life!

Al meer dan 50.000 bedrijven wereldwijd hebben ontdekt wat EOS® voor hen kan betekenen. Wil jij net als deze bedrijven ook een frustratievrij en winstgevend bedrijf of informatie hoe de implementatie van EOS® in jouw bedrijf je kan helpen bij het realiseren van jouw doelen? Neem dan vandaag nog contact met mij op of vul de gratis Organizational Check-up™ in

Gratis Organizational Check-up

Het EOS-proces

EOS® staat voor Entrenpeunerial Operating System en is een complete set van simpele tools dat inmiddels ruim 50.000 bedrijven wereldwijd heeft geholpen om datgene uit hun bedrijf te halen wat zij graag willen. We helpen jou als ondernemer om je visie helder te krijgen en deze visie daadwerkelijk te realiseren en uit te voeren door discipline, betrokkenheid en verantwoordelijkheid te creëeren binnen alle lagen van jouw onderneming. Dit doen we door het versterken van de 6 kerncomponenten die ieder bedrijf heeft.

De 6 kerncomponenten van ieder bedrijf

Visie

Het versterken van dit onderdeel betekent dat iedereen in de organisatie op één lijn zit m.b.t. het punt waar je als onderneming naartoe wil en de manier waarop je dit punt wil bereiken.

Issues

Het versterken van de “issues-component” betekent dat je sterk wordt in het oplossen van problemen door ze vroegtijdig te ontdekken, te bespreken en ze voor eens en altijd op te lossen.

Mensen

Simpel gezegd, als ondernemer kun je niet presteren zonder geweldige mensen. Zonder geweldig team kun je geen geweldige visie bereiken. Met het versterken van de “mensen-component” zorg je ervoor dat je de juiste mensen op de juiste stoel krijgt.

 

Processen

Door middel van de tools in de “processen-component” bent u in staat om uw bedrijf volledig te systematiseren. Alle kernprocessen worden in kaart gebracht en uitgeschreven. Daarnaast zorgen de tools ervoor dat iedereen binnen de organisatie deze processen volledig volgt waardoor consistentie en schaalbaarheid ontstaat.

Data

De data-tools zorgen ervoor dat alle meningen, ego’s, gevoelens en persoonlijke aannames teruggebracht worden naar een handvol objectieve cijfers waarmee je in staat gesteld wordt om je bedrijf op een wekelijkse basis te monitoren en direct bij te sturen daar nodig.

Tractie

Met de tractie-tools breng je een hoge mate van discipline en verantwoordelijkheid binnen alle lagen van het bedrijf. Het is het laatste puzzle-stuk dat jouw onderneming echt nodig heeft om alle doelen binnen de visie snel en effectief te realiseren.