Bio

Hallo, ik ben Jürgen. Woonachtig met vrouw Suzan en kids Manon en Tim in Helmond. Geboren in 1976 in Roosendaal en opgegroeid in Nispen. Mijn jeugd bestond uit voetballen, voetballen en voetballen. Na een knieblessure werd de bal ingewisseld voor een fiets. Vanaf mijn 14e tot mijn 25e stond mijn leven in het teken van de racefiets. Deze periode heeft een belangrijke stempel gedrukt op mijn verdere leven. Wielrennen is niet de meest makkelijke sport. Het vergt doorzettingsvermogen, discipline, hardheid en doelgerichtheid. Een enorm mooie tijd waaraan ik veel goede herinneringen bewaar. Niet alleen door wedstrijden zelf te winnen maar ook samen als ploeg. Meedoen aan een WK in eigen land, de kasseien van Parijs-Roubaix getrotseerd, wedstrijden gereden met bekendheden zoals Lance Armstrong, Mario Cipollini en Tom Boonen, stuk voor stuk super herinneringen aan deze tijd!

Nadat de Ziekte van Pfeiffer een einde betekende van mijn fietscarriere, ben ik aan de slag gegaan als financieel adviseur. Eerst in loondienst en vanaf 2009 als zelfstandige. Gegroeid als ondernemer en persoon. Van een eenmanszaak naar een bedrijf met 10 personen. En ook prijzen gewonnen (3x een FD Gazellen)

De mooiste herinnering blijft echter nog wel de winst van een ploeggenoot in Nederlands bekendste amateurwedstrijd Olympia’s Tour. Als team met alleen jonge broekies opboksen tegen gelouterde profs en Italiaanse toppers kregen we het als team voor elkaar om de eindzege binnen te slepen. Deze herinnering vormt ook de basis voor mijn nieuwe bedrijf Lead Out Vermogensopbouw. De leadout man is de renner die de sprint aantrekt voor zijn kopman, die hem uit de wind houdt, een regenjasje voor hem gaat halen, volle bidons haalt. De kopman moet voor 100 % in hem kunnen vertrouwen. Niet alleen op de fiets, maar ook daarnaast. Zonder leadout is een topsprinter niets. Zo zie ik mijn rol als Lifestyle Financial Planner ook. We stellen samen doelen, we weten waar de finish ligt, ik zorg dat u scherp en gefocust bent, ik hou u uit de wind, geef u een zetje wanneer dat nodig is of we besluiten samen om een andere koers te varen als dat een betere toekomstige uitkomst biedt voor u en uw gezin.

Ervaring

  • 12 jaar ondernemersschap
  • 17 jaar financieel adviseur
  • 3x FD Gazellen
  • ca. 2500 klanten geholpen
  • WFT – DSI – EFA – RPLP

Hobbies/Passies

  • Wielrennen
  • Mountainbiken
  • Skiën
  • Golf
  • Tuinieren

Missie

Ik wil mensen helpen meer uit het leven te halen door ze te inspireren, motiveren en op een slimme manier met geld om te gaan.

Wat is Leadout?

Leadout is een term die uit het wielrennen komt. De leadout man is de renner die de sprint aantrekt voor zijn kopman. Degene die hem uit de wind houdt, een regenjasje voor hem haalt, en volle bidons regelt. De kopman moet hem 100% kunnen vertrouwen. Niet alleen op de fiets, maar ook ernaast. Zonder leadout is een topsprinter niets. Zo zie ik mijn rol als Lifestyle Financial Planner ook. Samen stellen we doelen en weten we waar de finish ligt. Ik zorg dat u scherp en gefocust bent, houd u uit de wind en geef u dat zetje wanneer nodig. Of we besluiten samen een andere koers te varen als dat een betere toekomstige uitkomst biedt voor u en uw gezin. Bent u er net zo klaar voor als ik?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek