Voor wie

Bij het zien van de term “vermogensopbouw” denken de meeste mensen dat ze over een minimaal belegbaar vermogen  moeten beschikken van bijv. € 100.000. Uiteraard kun je bij mij terecht als je beschikt over zo’n vermogen. Maar ook al heb je (nog) niet de beschikking over zo’n bedrag aan liquide middelen, dan nodig ik je van harte uit voor een vrijblijvend gesprek. Wel dien je jezelf te herkennen in één van de onderstaande profielen:

Mensen die hun financiën serieus (willen) nemen

Geef jij minder uit dan dat er binnen komt? Of zou je dan tenminste graag willen? Reserveer je periodiek geld voor de (middel)lange termijn zodat je in steeds mindere mate afhankelijk wordt van derden zoals overheid en werkgevers?

Mensen die 20 % van hun salaris kunnen (en/of willen) missen voor lange termijn doelstellingen

Als rode draad door mijn dienstverlening loopt de zogenaamde “50-30-20 regel”. Kern hiervan is dat mensen ca. 50 % van hun inkomsten kwijt mogen zijn aan vaste lasten, 30 % mogen gebruiken om maandelijks te spenderen en 20 % aan de kant kunnen / willen zetten om hun lange termijn doelstellingen te realiseren.  Lukt dit nu nog niet maar zou je dat wel graag willen, ook dan past mijn dienstverlening wellicht goed bij je wensen!

Mensen die meer uit hun leven willen halen door op een slimme en gedisciplineerde manier met hun geld om te gaan

Het leven is te kort om er niet uit te halen wat erin zit. Velen worden echter beperkt in  hun denken door overtuigingen die betrekking hebben op geld. Als je tijd, discipline en rendement realiseert, is er vaak veel meer mogelijk dan dat je je jezelf zou kunnen voorstellen. Einstein noemde het fenomeen “rente op rente” zelfs het 8e wereldwonder.

Mensen die een alternatief zoeken voor hun huidige bank of vermogensbeheerder

Het traditionele landschap van banken en vermogensbeheerders is de afgelopen jaren enorm veranderd en dit is niet altijd ten goede gekomen aan de persoonlijke aandacht die mensen bij deze financiële instellingen krijgen. Geloof jij nog wel in persoonlijke aandacht en korte lijntjes, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Mensen die concrete financiële doelstellingen willen behalen

Wist je dat een studie van een kind op dit moment ca. € 50.000 kost? En een aantal jaar eerder met pensioen al gauw enkele tonnen? Heb je als zelfstandig adviseur nog niets voor je pensioen geregeld? Voor al deze vraagstukken heb ik een oplossing. Zowel in box 1, 2 als 3 … zowel opbouwend als onttrekkend.

Bedrijven / mensen die een hekel hebben aan het betalen van negatieve rente

Helaas leven we in een tijd dat het stallen van geld op een traditionele spaarrekening geld kost. Beleggen kan dan een alternatief zijn.  Hoewel ik ervan overtuigd ben dat  alleen dit gegeven geen reden is om te gaan beleggen, kan het toch aanleiding vormen om hierover een gesprek te voeren. Wil je meer weten? Bel gerust!

Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek